Behöver du hjälp med att få ut det mesta av Microsoft 365? Du har köpt licenser men det har inte tagit fart så som du hoppats på? Du är inte ensam, det är en ganska vanlig plats att vara på. Jag har slagit ihop några av mina påsar med Storyals för det är en utmärkt plattform att stå på för mina tjänster. Och det bästa med Storyals är att jag och Ulrika, grundaren, är lika nördiga och blir lika fånigt glada när vi lyckats att hjälpa en kund att se ljuset.

Vad är Storyals?

Storyals är ett företag som jobbar stenhårt med adoption, dvs att dina medarbetare börjar arbeta tillsammans med tekniken. Detta gör vi genom att INSPIRERA, MOTIVERA och UTBILDA. Vi visar inte alla funktioner i ett program eller system. Vi visar hur du använder verktygen i en normal dag på kontoret eller i vanliga scenarion. Vi har pedagogiska videos som uppdateras löpande.

LMS365 i botten

Storyals är innehållet och plattformen är LMS365, en betrodd app till Microsoft 365. Det är en full LMS – Learning Management System där ni kan lägga upp egna utbildningar, som “Välkommen till gängen” och “Såhär går upphandling till hos oss”. Vi kommer ju ha mindre och mindre tid för att onborda och lära våra medarbetare hur saker går till. Med LMS365 går det enkelt att skapa utbildningar och tilldela dem till medarbetare.

Boka demo

Vill du ha en demo? Boka mig en tid som passar dig så ska jag berätta mer och visa hur Storyals fungerar.

Länkar till mer info