Han hade arbetat med SharePoint sedan tidigt 2000-tal och bodde i Berlin, där han utvecklade lösningar för ett tyskt bankföretag. Jag frågade: “Varför gillar inte människor SharePoint?”

Han skrattade lite och sa att Microsoft historiskt sett inte alltid prioriterat SharePoints användarvänlighet. “Se bara hur sent företaget var med att implementera drag and drop.”

Drag and drop? Jodå, visst hade jag kläm på att SharePoint stöder det, men jag har aldrig fått det att fungera. I stället har jag ägnat mig åt klumpigare sätt, som att sätta zonindex och placering i redigeringen av webbdelen. Det är straffet för att gilla Firefox. Och att döma av min kollega som sitter bredvid är bestraffningen för dem som gillar Chrome likadan. För när jag drog igång den kanske mest föraktade webbläsaren genom tiderna, Internet Explorer, gick drag and drop som smort. Att flytta webbdelar på sidan var en lätt och trivsam process.

Gott så. Men nu hör det ju till saken att Microsoft lägger Internet Explorer i graven, i Windows 10 är det Edge som gäller. Och enligt uppgifter stöder inte Edge drag and drop i SharePoint. Än så länge, vill säga.

Å andra sidan finns det de som säger att de har fått drag and drop att funka i både Chrome och Firefox (men minst lika många säger nej), medan andra klickar, drar och släpper webbdelar i Edge (till andras förvåning).

Mitt råd är: Vill du få verktyget att funka – testa olika webbläsare.